Hyppää pääsisältöön

20.10.2023

Kuva
Hippoksen uudelle pesäpallostadionille levitetään hiekkaa koneiden ja harjojen avulla. Kuva Jyväskylän liikuntapalvelut
Pesäpallokauden valtakunnallista päätöstilaisuutta vietettiin tänään Helsingin Kalastajatorpalla. Suomen Pesäpalloliiton ja Superpesiksen järjestämässä tilaisuudessa olosuhdepalkinnon pokkasi Jyväskylän kaupunki Hippoksen uudella pesäpallostadionilla.

Pesäpalloliiton tiedotteessa todettiin, että Hippoksen uutta pesäpallostadionia kansoitti reilusti nelinumeroinen määrä yleisöä Ykköspesiksen paikallisotteluissa ja liki kaikissa Kirittärien kotiotteluissa naisten Superpesiksessä. 

Palkintoa vastaanotti tilaisuudessa Jyväskylän kaupungin liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal ja palveluesimies Nikke Tuhkanen. 

- Gaalassa nostettiin esille pesäpallon yleisömäärien voimakas kasvu, jossa myös Jyväskylällä ja uudella stadionillamme oli iso rooli. On hienoa, että kaupungin panostukset liikuntapaikkoihin huomioidaan valtakunnallisesti. Olemme Jyväskylässä ylpeitä siitä, että pääsemme esittelemään uutta stadioniamme Suomen parhaille pelaajille ja urheilukansalle ensi kesänä, kun pesäpallon Itä-Länsi pelataan Jyväskylässä 27.-30.6.2024, Sahindal iloitsee.