Hyppää pääsisältöön

14.9.2023

Kuva
Kiskotila ilman ihmisiä. Kuva Kimmo Ylinen
Elokuvafestivaalin kategoriat ovat: lyhytelokuva, trailerit, skeitti-, parkour- ja lasketteluvideot, musiikkivideot, lyhyet sketsit, lyhyet pystyvideot, animaatiot sekä pelikoostevideot. Teoksia voi lähettää 26.9.2023 asti.

Nuorten aikuisten tapahtumatiimi ja Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut järjestävät 14.–15. lokakuuta Jyväskylän Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6) Silmissä Pätkii -elokuvafestivaalin. Festivaalin ohjelmisto koostuu avoimen teoshaun kautta tulleista videoista. Ohjelmistohaku on parhaillaan käynnissä aina 26. syyskuuta saakka.

Silmissä Pätkii -elokuvafestivaalin kategoriat ovat lyhytelokuva, trailerit, skeitti-, parkour- ja lasketteluvideot, musiikkivideot, lyhyet sketsit, lyhyet pystyvideot, animaatiot sekä pelikoostevideot. Hakijan tai tuotantoryhmän keski-ikä saa olla korkeintaan 29 vuotta ja videon tulee olla itse toteutettu. Omaa tai tuotantotiimin tekemää videota voi ehdottaa osaksi ohjelmistoa ilmoittautumislomakkeen kautta, josta löytyy myös tarkempi tieto kriteereistä ja säännöistä. Ilmoittautumislomake osoitteessa https://forms.office.com/e/GuSsPRQiZS

-    Nyt on hieno mahdollisuus saada omia videoita nähtäville elokuvafestivaaleille. Tapahtuman tuotantotiimi odottaa innolla elokuvantekijöiden teoksia, kertoo kulttuurituottaja Miia Lyyra.

Festivaalin ohjelmisto julkaistaan lokakuun alkupuolella ja se tulee nähtäville muun muassa Jyväskylän Veturitallien nettisivuille osoitteeseen veturitallit.jyvaskyla.fi/tapahtumia sekä Silmissä Pätkii -festivaalin Instagram-sivulle https://www.instagram.com/silmissapatkii/.

Elokuvatapahtuma on maksuton ja avoin kaikille alle 29-vuotiaille. Silmissä Pätkii -elokuvafestivaalin suunnittelevat ja tuottavat nuorista koostuva tiimi yhdessä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen kanssa. Elokuvafestivaali toteutetaan yhteistyössä Nuori kulttuuri Roots -toiminnan kanssa.
 

Lisätietoja:
Miia Lyyra
kulttuurituottaja
p. 046 922 5990
miia.lyyra@jyvaskyla.fi